Profil

Bliv mødt med et smil, glæde & nærvær

Profil

Bag virksomheden


Her kan du se lidt af det, vi kan lave til dig og læse lidt om de services vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Kontaktoplysninger kan findes i bunden eller på kontakt siden. Under alle omstændigheder glæder vi os til at se dig i butikken. Her hos Blomgreen Ventilation kan vi prale af at have mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder, at du får professionel service når du handler med os, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med alle dine ventilations opgaver.

Hos Blomgreen Ventilation gør vi en ære i at specialisere os inden for ventilation. Alt foregår selvfølgelig efter dine, kundens, behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glade, er vi glade. Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Det vi står for


Så kig forbi Blomgreen Ventilation, hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet – efter dine præmisser. Blomgreen Ventilation er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Send os en mail under Kontakt, eller ring for et uforpligtende tilbud – God fornøjelse med hjemmesiden!

Blomgreen Ventilation er et topprofessionelt, kvalitets-orienteret, samt service-mindet ventilations firma, lokaliseret i Gram. Vi sætter stort fokus på at undgå fejl, så du får et så godt produkt som muligt. Alle vores ansatte er professionelle og har været indenfor branchen i flere år – så du er sikret et pletfrit resultat.

Ring i dag & få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller e-maile os.

Kontakt os